View Single Post
Staro 08.02.2025., 13:54   #360
9800pro
aka Edo, aka Syncros

9800pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor xPsycho Pregled postova
Evo stigao 7 pro , dobio ga za 750 eura sta mislim da nije loša cijena za to sta telefon nudi . Iako mi prvi izbor bio one plus 13 ali praktički ga nisam nigdje za ispod 1000 eura za sada našao, tako da odluka pala na honor . Kao dugogodišnji korisnik samsunga s serija treba malo prilagodbe ponajviše na magic os u kojem mi nekako fali ipak malo dorade još naspram one ui sučelja kod kod samsunga . Za sad mi najviše fali double tap za ugasiti ekran (nisam našao opciju nigdje samo za upaliti ekran ima) . I općenito malo manje prilagodbe nego one ui s goodlock proširenjem . Ali eto nadam se da ću posložiti kroz par dana koliko najviše mogu prema svojim potrebama pa onda krenuti za nekim alternativnim rješenjima i aplikacijama .

Koji bi bio dobar file manager a da ima jednostavno rjeseno povezivanje sa serverom kod kuce i google drive da se cim jednostavnije prebacuju podaci kad zatrebam negdje . Ovaj samsungov file menager mi je bio zakon .

Kvaliteta izrade samog mobitela mi se cini jako dobra , dizajn je meni ok ali svi imamo različita mišljenja.

Eto nadam se da ce služit dobro barem 2-3 godine haha
Ja koristim SolidExplorer već par godina. Ima ti sve te stvari koje trebaš pa provjeri.
9800pro je offline   Reply With Quote