I sam sam uzeo 7 pro (800e s njuskala). Feel u ruci je odlican nakon godina koristenja zakrivljenih. Performanse nemamo sto komentirati, ima sve kao i svaki flagship. Kamera na prvu djeluje dobro, nisam stigao testirati detaljno, ali ocekujem da je bolja od oneplus 12 i mrtvih samsunga (s23+ i s23 ultra imaju losiju cak od oneplus 12), bar na papiru tako pise da je veci senzor.
Od stvari koje mi malo smetaju, nema double tap to sleep na koji sam navikao, ikone u app draweru i control panelu su prevelike i ne daju se smanjiti.
Sve ostalo nemam zamjerke, software ka svaki drugi. Ima par zgodnih gimmicka koje bi mozda koristio da ih se sjetim, ali na kraj pameti su mi. Svida mi se sto kad izlazis iz app te vrati na home screen, a ne kao na iphonu i wannabe kopijama iphona (oneplus, xiaomi itd) te vrati u folder ili app drawer. I svida mi se djelomicni resize foldera pa me prve dvije ikone vode direkt u te dvije app, dok treca ikona otvara folder.
app za vrijeme malo zajebava, kad se sama azurira pokazuje tocnu lokaciju, kad ju refresham baci me na slijedeci nablizi grad iako mi je ukljucen high accuracy
sve u svemu 9/10, par sitnica da je ispeglati mob bi bio vrh, pogotovo kad usporedis cijenu izmedu njega i ostalih top modela