koji likovi u telemachu!??? dakle RUNE uveo optiku u 12 mj. ja prek weba ( kreten) ugovorim 1 gb down /500 up i ok uredno odčekam 30 ak dana. danas mi dođe "majstor" sa oznakom telemach na rukavu ( tu maju mu valjda frend dao. ) i uredno vadi iz kutije zyxel.. a vec na ulici gga pitam jel ruter wifi6 kji sam u mailu isključivo tražio. e 1 mailu, već na 3 maila. tražih isključivo wi fi 6 ruter s raznim obrazloženjima. no lik kaže očeš nečeš? Ma mislim se hajd da vidim koliko ću imat. kad on spaja , ja tražim telefon one Ivane iz telemacha da upitam wtf ako smo se čuli. On spojio i kaže evo sve zeleno ja odoh. pa kažem kud češ čovječe pa jel to smeće od ZYXELA u bridge modu ? Nije veli. tj nezna. ide on zvati SZK tam vele nije još u sustavu nek ja zovem popodne . ja mu velim ajd kad si već tu da ne ulazim u ruter nek mi postavi wifi da nemoram izvlaćiti lan i spajat ( opet kreten jer vjerujem) i on to uključi prek szk. i ja kažem koji klinac niste doveli wifi6 ruter . on kaže nose za rune network samo wifi5. i kažem mu dobro sad testiraj ti wifi. ono na 2.4 ghz oko 90Mb a na 5 ghz ide max 337 mb. LOL mislim se ja predobro. Ali testirat ću pa ću im slati mailove dok ne pocrkaju samo copypaste. i navečer men neda vrag mira nakon što sam se malo odmorio idem spojit tv da testiram jer wifi banana . spojim tv brzin 89 Mb pre lana. ja wtf wireless fercera na 5 ghz oko 300mb. ništa mi nnije bilo jasno ? reko šta su mi uvalili kad ja uđem u ruter a ono ZYXEL inbox vdsl2 ruter . i još u kutiji ispada switcher i 2 tel kabla. Pao mi je mrak i sumrak na oči. gledam Portove i ono Lan 1-4 max 100mbit wan port 1 gb. puko sam momentalno . ma nebi da nisam posloa 3 maila, i da nije tehničar bio . ali. popizdio sam zovem SZK a oni hladno čekajte da da vidimo sa teh službom . ovi im prenesu da je kriv ruter i telemach tu ništa ne može. da pišem na info@telemach prigovor i navedem da nemam tu brzinu i da želim bridge mod. pa dođe mi da odmah odem u 3 ... znači njohov kreten donese ruter , testira samo tabletom wifi. sad ja moram pisat romane na mail. i naravno akonski rok za odgovor je 15 dana. lol hahahah . znači ja da čekam njihovih 20 dana da mi donesu opet tko zna šta i da opet pišem mailove. I šečer na kraju - gledam imam optiku i još uvijek radi parica. ništa mi nije jasno opet zovem SZK onak već ljut i pitam da im nije ni na kraju pameti naplatiti mi duplo . Cura mrtvo-hladno govori pa imaze optiku i ugovorenu int start uslugu preko žice. def speechless. pisao opet napomenu ovaj put ukoliko u roku 36 sati majstor ne donese ruter otkazujem ovu uslugu uz napomenu ukoliko mi dođe rčn za optiku pričamo preko odvjetnika. A kreten sam što nisam ugovorio to preko Ivane ( tu je netko ostavio njen mobi) jer sam ugovoro uslugu za starce svoje i još dala bon od špara od 66 eur. a ja kreten ugovaram kao početnk prek web app. Dakle mislim da možda to rade i namjerno jer su mislili ma ovo neki starac sad uvodi internet pa ajmo mu uvalit vdsl2 ruter . ništa me ne bi iznenadilo. Naravno da u szk nedaju login podatke da sam u svoj wifi6 ruter unesem . ali dobro. A1 nudi sve u pola cijene 12 mjeseci