Citiraj:
Autor goran1985
Što se tiče onog Unlimited turističkog interneta od T-coma:
Uzeo sam danas karticu u T centru. Trenutno se dobiju dvije 10-dnevne kartice za cijenu jedne.
"Opcija će se automatski reaktivirati nakon 10 dana od aktivacije ako imate dovoljan iznos na računu"
Ali i odmah poslije piše da će se 24h prije isteka dobiti SMS sa pitanjem želi li se da se reaktivira tarifa. Ne mogu sada naći temu, (u pdfu HT nema tema ove tarife) ali ako me sjećanje dobro služi ide reaktivacija i bez slanja potvrdnog SMS-a, zar ne? Jer simica mi je u 4G ruteru pa nije najzgodnije to potvrđivati ali nije ni da nema načina...
Razlog zašto mijenjam operatera je jer mi je 4G A1 1000GB počeo raditi probleme pri gledanju IPTV-a pa bi ovo isprobao narednih tjedan dana no prvi dojam je dobar. Kod A1 sam davno prije imao problema pa je onda išla preporuka ovdje na forumu da ih zatražim da me maknu iza CGNATa (ni ne znam šta to znači), tada je to odrađeno i nije bilo problema ali evo zadnjih tjedan dana su mi nastali. Bilo sa ovim njihovim A1 4G internetom, bilo sa Tomatom kojeg inače koristim u mobitelu. Na bonbonu, HT bakru ili (za)sada sa ovom Unlimited tarifom nemam problema...
|
Skineš app od HT-a na mob... dodaš broj u aplikaciju i preko nje aktiviraš Flat Surf opciju i to je to....
Preko nje nadoplaćuješ bonove i sve funkcionira ( evo već godinu dana).
Kaj se tiče CGNATa, prvo registriraj broj, onda tek tpošalji mail da te maknu iz CGNATa.
Bilo je tu primjera na forumu da nisu htjeli maknuti, pa je ispalo da brojevi nisu registrirani... nakon registracije broja maknu ga.