Citiraj:
Autor spawn
A čuješ neki vole zvuk tika taka, ako se ne čuje ne valja. I naravno skinut ekologiju da otraga zacrni kad stisnes, inace ne znas da li si stisnuo ili ne.
|
Ma ok zvuk i sve, nego ne mogu spojit cabrio i dizel nikako. Pogotovo kod nas di je uobičajeno skinut svu ekologiju

Ali ok, kužim, svi imaju svoje afinitete.
Gle ekipa koja me tu zna osobno zna da se zajebavam, još nikom nisam rekao joj kaj si kupil taj kramp ti si budala
Mada mi je jednom Daddy zaprijetio da će pretat pričat sa mnom ako kupim BMW. Pa eto nisam kupio jedan, kupio sam ih četiri

I dalje priča sam mnom
Ono vozio sam fakat svašta, benzin, dizlo, plin, hibride, čiste strujiće, vodik/fuel cell. I jebat ga, imam neke svoje preference tipa radije ću uvijek odabrat dobar benzin-plin nego dizel. Mada danas, sva ima svoje probleme, sve su to postali direktaši osjetljivi na apsolutno sve i svašta.
Recimo meni je fakat super kaj je kolega zkljaja napravio sa Ibizom i da je happy. Imam respect prema svima koji nekaj slože. Pa makar i nije po mom ukusu, ali njima je super i oni su zadovoljni.
Ono što mi digne živac su tipične birtijske priče kak nekaj ne valja je ne valja. Nemaš razlog, samo ne valja.
Ko baš spomenuta ranije ekipa ''na benzin se vozi, dizel se ore a plin se kuha''. Ista ta ekipa u 8 od 10 slučajeva sjeda u svoj benzinac kojem furt gori lampica rezerve i uvijek joj je problem negdi doć ako je dalje od 5km od kuće.