Hoćeš reći da gamerski proizvodi koštaju više a vrijede manje
NEO:
1. ima po tom pitanju dosta veliki izbor, ja preferiram full
2. ovo sam slabo pratio, nekako sam se naviknuo na mali/normalni enter
3. osvjetljenje je jedna od onih točaka oko koje se lome koplja, to me ispilalo za popizdit
4. palmrest možeš odvojeno pa ja na tvom mjestu ne bih inzistirao na toj točki, pogotovo s obzirom na dolje navedeno

5. mislim da dosta bežičnih bi isto trebalo raditi OK na kabel (da/ne?)
Dodatni, i to bitni, parametri:
6. ABS vs PBT capsi. PBT je kvalitetniji
7. print vs double shot znakovi na capsima. Double shot je kvalitetniji
8. transparentne vs netransparentne tipke (bitno za točku 3)
Kako kažu iskusni forumaši, defaultni switchevi su uglavnom loši. Zato:
9. hotswapable switches. Dakle, nezalemljeni switchevi koje se daju vaditi vanka su must.
Ukoliko nađeš neke transparentne PBT double shot capse, onda si pokrio točke 3, 6, 7, 8.
Kada se odlučiš za neke adekvatne switcheve, onda ispadne da ima smisla uzeti neku barebone tipkovnicu, jer inače kupuješ nešto što ti ne igra ulogu.
Na kraju vodi računa i o orijentaciji RBG rasvjete, south facing je uobičajena opcija.
Vidim da sam ti uklonio mnoge nedoumice, nema na čemu
Ja sam si bio uzeo Ducky Duo III koja je realno preskupa ali je bila na akciji pa je to kao bilo prihvatljivije. Defaut Brown switchevi su koma, kada sam ih zamijenio sa Kalih Jade situacija se mnogo popravila. Moguće da bi još trebalo neki mod odraditi i dodati nešto za apsorpciju zvuka unutra (ispod) ali tipkovnica inače zadovoljava 8 od navedenih točaka. Jedino palm rest nema niti sam isti nabavljao. Od istog mi se samo znoje zapešća