Citiraj:
Autor xlr
Imao sam vec fanless N100 mini pc sa 4 NIC-a, e to se grijalo. U principu, cpu je na 40ak C u idleu i nije bio vruc case, ali case koji ujedno sluzi kao hladnjak se kod koristenja zagrije da ga ne mozes drzati u ruci. Mali radijator 
|
Da, mislim da si već pisao o tome, takav model sam tražio, ali dosta su glomazni + za router treba minimalno memorije, a ekipa natrpa gore svašta od servisa pa to onda više nije router i grije se, pogotovo ako je zatvoren negdje.
Citiraj:
Na lokaciji gdje ce komp boraviti (uz tv, vezan hdmi-jem na tv) nemam eth kabel, ali imam wifi AP na stropu pa... Preko wifija ide sve - Plex (prema klijentima), streamanje igri (sa mog pc-a iz ureda) i torenti. Sve u kuci sam upgrejdao na AX210 kartice pa je to sad vec neka druga prica.
|
Radi to preko wifi bez problema. Ja sam povukao UTP do media servera, ali klijenti svi vuku preko wirelessa: firestick, tv, jedan komp i par androida. Nikad problema, ne stigne se zagušiti 5ghz ax, AP je 4x4 ništa posebno.
Citiraj:
Ne mogu mirne duse dati tolike pare za 4TB SSD za cuvati glupe filmove gore
|
Ja sam pacijent pa sam MX500 stavio za sistemca, a Samsung 870 evo je media storage

Server je fanless u malom caseu, gurnut u dnevnoj iza ormara i stvarno nisam htio mehaniku da roštilja unutra jer čujem ko šišmiš.