View Single Post
Staro 30.01.2025., 13:50   #4925
Flegma
Premium
Moj komp

Flegma's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Ha čuj, primijećuje se. Imaš normal, high i off. Meni je bilo na normal, ako si u igri recimo nećeš primijetiti. Ako je full screen video, nećeš primijetiti, ali ako recimo čitaš pdf, skužit ćeš da je cijela slika trznula milimetar lijevo/desno gdje već.
Ali cak i da drzis taskbar x sati dnevno tipa dok radis (bubam cifru, 6h dnevno), a ostalo igras igre i zavrtis neki oled care softver - zar to ne bi trebalo biti dovoljno da se izbjegne burn-in cak i kad ti je ovo cudo na off?

Ja si gledam neki 4K high-refresh ekran, i sve sta vidim su oledi 32" (znam da to nije tema za ovdje), pa me najvise strah tog shifta pixela jer ako bih uzimao takav ekran, uzeo bi nesto sto ima KVM switch da mogu raditi i igrati na njemu, a onda me strah da se ne desi burn in jer sam kao devops stalno u konzoli i mislim da bi me ubija taj pixel shift na tim malim slovima