View Single Post
Staro 29.01.2025., 11:19   #110
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Citiraj:
Autor Night Pregled postova
A sjećam se i ja tamo devedesetih da se dosta pisalo o AI u kompjuterskim časopisima, ali tada se nije moglo lako konvertirati u rast cijene dionice pa nije bilo toliko overhypano.
Pratio sam aktivno časopise krajem 90ih i poč.2000. (doduše gaming većinom), i nisam (u) nijednom na taj pojam naletio,
zato me iznenadilo naletivši sad na to u lijevoj, načelno neračunalnoj tehničkoj publikaciji i to još u tom razdoblju kad je PC bio rijetkost, a internet fantazija.

Druga retrofuture stvar - spominjao se u jednom broju i HDTV signal, nešto što je postalo standard unas tek 15-20g. kasnije. A s čime su japanci počeli ranih 90ih.

Možda bismo trebali prekopat po starim publikacijama i pokušat identificirat nove trendove i "buzzworde", jer siguran sam da je još nešto tržišno nerealizirano u njima skriveno, a da nije AI, VR, Y2K ili 3d.

@kopija
Ovom zadnjom rečenicom si fenomenalno problematiku opisao, to je to!;
postmoderni imbecil-internetski barbar ima najveću količinu znanja i informacija na dlanu u ljudskoj povijesti, a on umjesto konzumacije ičega intelektualnog, gleda svaki dan satima npr. tiktok videe
Miki9 je offline   Reply With Quote