Citiraj:
Autor lowrider
Da, ne žele raditi sa donešenim dijelovima pod izlikom što kao ne pašu.
A istina je da ubiru 40% na dijelovima, ako ne prikažu neki popust na njih na računu.
Otuda tolika razlika u cijeni dijelova kod njih i ako si ih sam nabaviš
|
Jesi ikad sam nešto šarafio na autu?
Da ti par dogodovština ispričam... Dođe frendu Seat Leon Top Sport 150ks na zamjenu kuplug seta, s dvomasenim zamašnjakom. Getriba na tom autu ima 50kg, mjesta ima minimalno, nije breeze. Čovjek inzistira da donese svoje dijelove, na kraju *NOV* LUK dvomaseni zamašnjak ima više lufta nego onaj kojeg skidamo kao neispravnog. Auto je na dizalici, čovjek mora doći po taj zamašnjak i nosit na reklamaciju, donjeti novi, a u međuvremenu auto stoji na dizalici i zauzima mjesto, jer nema smisla vraćati most na auto da ga se može izgurat i za dan-dva opet isto skidati dolje. Da je uzeo set preko frenda, sve to bi bilo na njegov teret i odgovornost, mogao bi provjerit zamašnjak odmah u Tokiću na preuzimanju, sam ga preuzeti itd.
Meni na Octaviji Mk2 odapne cilindar brave paljenja, ne mogu ugasit auto jer ne mogu okrenut ključ u bravi, već moram ugasit auto na kunplug i skinut klemu od akumulatora. U Tokiću uzmem novi cilindar, mijenjam to na 35°C u autu, teška muka, stavljam novi i - ne paše iako izgledaju identično. Sjedaj u auto, u Tokić i na licu mjesta isprobavaj dal bravica paše u cilindar, pa je ispalo da ovaj koji sam kupio inicijalno ima tvorničku grešku. Da sam ja to donio majstoru da mi zamjeni da uštedim 10€ radi rabata, izbio bi i sebi i njemu duplo vremena dok to zamjenim za ispravan dio.
Šogor je zamjenio na Astri H alternator početkom prošle godine, neki dan mu se ispušio u gužvi, vratio je ljepo auto majstoru, majstor je stavio novi na svoju ruku i sad se majstor bori s reklamacijom koju mu pokušavaju odbiti.
Takve stvari su uključene u taj rabat, znam dosta dečkiju koju su mehaničari i redovito daju dio svog rabata mušterijama, računaju ruke manje ili ne računaju uopće i slično.
Koliko je puta samo Sreten m539 kupio nov dio koji nije bio odgovarajući na neki način bilo radi loših tolerancija, kvalitete, greške u proizvodnji i slično, a radi na nekoliko auta godišnje. Mehaničar koji ih napravi 200-300 godišnje naiđe na hrpetinu škarta. Kada bi za sve to čekali mušterije da se izbore s dobavljačima, gdje bi stigli?