View Single Post
Staro 28.01.2025., 16:35   #314
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Ma ovaj biser je jedini i pravi problem, jer kartice su već 23.01. trebale biti u prodaji, sve je bilo spremno, ali Frank Azor zna znanje i glumata.

Naravno, a plan je njegov, pa sve kaj sad priča drži vodu. Jao, koji su ovo stručLJaci.
Mislim da je MLID ili netko drugi rekao da su glasine idu da su u konfliktu sa partnerima jer žele da ovi spuste prvotnu prodajnu cijenu, ali bez da ih obezštete tj da im vrate lovu, pa su partneri bjesni.
Ne kužim logiku ako je to istina, što bi jednom AMDu, XFX, Asrock i ostali trebali pokrivati gubitke i retardirane poteze?!

A naletio sam i nekog koji je rekao odmah da je to samo neko njegovo razmišljanje, ali da je možda AMD dao prenisku cijenu i da je sada želi malo dignut....premda čisto sumnjam po prijašnjim potezima.

@Exy: Imam samo 1 storage HDD, ali mali 2.5 jer je tih, ali nije da mi fali mjesta, nego mi je bzvz jer bi morao oštetit kućište (imam i 3x SATA SSD i nvme). Doduše, mislim da je riječ o zakovicama, pa bi ih se dalo samo izbušiti i maknut kavez.
A kućište mi je toliko dobro da ne želim kupovat novo, em je fino prozračno, em mi se sviđa izgled (imam baš ovo bijelo), em ima SATA dock gore, a mesh tj mrežica je cijelom dužinom napred, gore i dole:

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 28.01.2025. u 16:45.
Disco je offline   Reply With Quote