View Single Post
Staro 04.04.2003., 03:12   #16
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Zaštita ???
NOD32 redovno pobjeđuje u svim testovima, mjerenjima, ne znam ćemu sve ne, pronalzi poznate i nepoznate viruse ali ... vidio sam nekoliko PCa sa uredno updatanim NOD32 bazama koja su bila zaražena virusima koje bi našao i F-Prot za DOS (onaj besplatni) i to onaj iz 1999. Dakle NOD32 je puno buke, reklame za niš. I update je malo zeznuti ako nisi kupio licencirani soft, nema ono posudio od frenda instalirao i update, ne ide. Plati pa koristi

F-Prot, stari DOS poznanik, radi sa diskete (ak je formatirate na 1,7 ) i besplatan je i mali ali pali. 10/10 za Win98 mašine i one starije

NAV200x - Sasvim pristojan, učinkovit i kvalitetan program. Zna gnjaviti sa pop3 ali je OK 7/10 u kombinaciji sa Firewallom je odličan produkt (to je ono internet security i dođe kao bundle uz intel ploče)

McAffe 7.0x - to se koristi, ima manje updateove (1,5 Mb) u odnosu na NAV (4 Mb). Da znam može samo na automatic update ali ja ipak volim imati pack sa updateom negdje sa strane radi reinstalacije, servisa, ... (ima Firewall u sebi)

shopos - Lucijane Cariću ili kako ti je već ime ... BUG reklamira kao lud jer čovjek je netko i nešto tamo. To je Rupa i šupa od antvirusa, izbjegavati:mad:

Kasperski - OK, mrak i učinkovit. Bude neš od njega

PC-Cillin - dolazi kao bundle uz pun kufer ploča (dakle mukte), radi, praši i pristojan ako ne i više program (ima i FireWall)

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote