View Single Post
Staro 28.01.2025., 09:19   #5155
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Tesko je proci ispod 1000 eura cak i sa rabljenom grafom ako zelis imati oke omjer svega i komp za razne namjene i za sljedecih X godina. Ako volis igrati novije ili teze igre, onda si u gabuli heh.

Moj savjet ti je da zadrzis tu 1060 karticu i probas je u novom kompu. Napajanje ce ti isto biti dovoljno za prvu ruku sa starom grafom.

Ne znam kakva imas ocekivanja i sto zelis igrati s novim kompom. Mogu ti navesti moj primjer - imao sam prije istu graficku kao ti, ja sam iskreno razmisljao pustiti je u novom kompu jer nema sanse da dam pare za ovo sto se danas prodaje. Meni je ta graficka sve komotno vrtila na ~60 fps-a, ali znam sto igram. Ne igram nista novo i prezahtjevno... I prosao bi ispod 1000 eura.

Al onda sam rekao samom sebi (i neki drugi su me malo nagovorili) uzmi grafu par stepenica iznad jer kupujes komp na sljedecih x godina. I uzeo sam rabljenu 3060ti. Sad iste te igre vrtim sa 50+ vise frejmova koje i ne dozivljavam, a grafa guta skoro 100% vise watti Ali mogu tu i tamo zaigrati nesto novije, teze, itd.

Ti najbolje znas sto zelis s grafickom. Radije se strpi koji mjesec i odluci. Komp ce ti biti zvijer kako god okrenes (naspram ovoga sto imas)