View Single Post
Staro 27.01.2025., 23:47   #6633
Karlo666
Premium
Moj komp

Karlo666's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor Tuco Ramirez Pregled postova
Kako si rijesio prelazak sa SC/UPC na LC/APC? Pretpostavljam da koristis internacijonalu verziju Fritz!OS-a na engleskom jeziku zato sto je na njemackoj verziji onemogucena promjena serijskoj broja putem web interfejsa.
Nije onemogućena i neznam tko takve gluposti govori osim ako si uzeo FritzFiber u nekog od njemačkih ISPova pa onda možda imaju neke settingse zalockane jer je moguće da oni imaju vlastiti FritzOS firmware.
Ja sam više komada 5530 uzeo sa AmazonDE a da nije International verzija i uredno se preko http://fritz.box/support.lua promjeni XPON Serial.

Citiraj:
Autor mtigeli Pregled postova
Kao što si predpostavio, koristim internacionalu verziju Fritz!OS-a na engleskom jeziku.
Totalno nebitna stvar samo promjeniš u settingsima Region i/ili Language.

Citiraj:
Autor PCfrik Pregled postova
Odlično, hvala! Je li točno ovo što kaže SZK da za VoIP po novom ne ide password, nego samo SIP username?
Baš ću provjeriti kod sebe pošto su me prije 20 dana prebacili na optiku i ugasili POTS telefon.

Citiraj:
Autor okarm Pregled postova
evo samo da javim, uspio nabaviti speedport, naprav
io FR ustekao i sve normalno radi
To znači da xDSL je drugačije konfiguriran za razliku od FTTHa jer na FTTHu ZTE i Speedport nehvataju config zbog ACSa pripremljenog za RDK AKA TR-369.

Zadnje izmijenjeno od: Karlo666. 28.01.2025. u 08:11.
Karlo666 je offline   Reply With Quote