View Single Post
Staro 27.01.2025., 21:01   #13861
GreenLife
Čika Zeljeni
Moj komp

GreenLife's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor dubrava Pregled postova
u SAD trejdas stari mov zza 900$, dodas 400, dobijes novi model i sat gratis ispadne te dzabe, kod nas moras 850e nadodati i nis ne dobijes, ajd punjac sugavi, al sta je tu je navikli smo da nas deru, pa nema ni smisla o cijenama pricati.

S pen pro bu navodno posebno s bt,al drekec, nit pase u mob, niti mobitel ima ugrađen punjac za olovku pa bi je trebali posebno puniti, uglavnom nema smisla od nje. Nema veze ionak ne koristim olovku. Ima teorija da rade takve stvari da te guraju da uzimas dodatne gadgete tipa sat njihov da bi okidao slike i slicno.

Al da su kao i apple daju ti mrvice i ocekuju fan bazu da slijepo prate model za modelom. Dok kinezi koracaju dva koraka naprijed, baterija, punjenje, kamere 1" senzori, pa i fluidnost.

Da se ne varamo i ja sam fanatik pa ne prelazim dalje

I da obli su ruboci, sredcom nisu toliko kao na plus modelu il nedaj boze ajfonu, pa jos to zgleda relativno ok
Ma nas u Europi *ebu na sve načine, od tih wana-be trade-in kao USA, a daju mrvice, a da ne spominjem Exynose.

A Samsung kao da je zaboravio sva ona pod*ebavanja Applea od serije S3 pa nadalje (kroz one reklame Apple vs Samsung)
Sada su se definitivno pretvorili u mašineriju gdje kupcima samo muzu pare iz godine u godinu, s minimalističkim updateima i sitnim kozmetičkim promjenama.

Naša jedina sreća je što su ostali na Androidu i što možeš pošteno customizirati što te volja.