View Single Post
Staro 26.01.2025., 18:01   #351
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
@exiled: gledam malo te sličice...jel to ovaj napor ima ebeni manual za sponzore?! Mislim svaka mu čast na mužnji i na nakupljenoj masi pretplatnika, ali ja se ne mogu nadivit da njegove videe itko ozbiljno shvaća. Uz naravno super preserans i iritantnost, frajer kao da je na nekom ljutom kokakinu cijelo vrijeme...
Da, točno to, tip doslovno ima cjenik, tak da se kasnije može lakše kreveljiti pred kamerom kak je sve to spontano, objektivno i općenito dobronamjerno. Užas, mislim, jasno je sve to još od njegovih NCIX dana. I onda je problem u tome da se sad (posebice nakon GN LTT dokumentarca) javno priča o načinu na koji oni "testiraju" i "recenziraju". TopShop Delimano TV prodaja, nazovite odmah i dobivate ovaj set noževa uz RTX 5090 koju smo opet sfušano "recenzirali". Eto, to je ta razina. I nažalost nisam jedanput u firmi ili kod klijenata imali prilike svjedočiti kako se Linus videi stavljaju kao argument u raspravu oko enterprise opreme, jer ovaj i to "testira", pa bokte taman posla da na temelju LTT/LMG plaćene reklame kupimo npr. paletu switcheva ili bilo čega vezanog uz tehniku.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je online   Reply With Quote