Citiraj:
Autor Disco
@exiled: gledam malo te sličice...jel to ovaj napor ima ebeni manual za sponzore?! Mislim svaka mu čast na mužnji i na nakupljenoj masi pretplatnika, ali ja se ne mogu nadivit da njegove videe itko ozbiljno shvaća. Uz naravno super preserans i iritantnost, frajer kao da je na nekom ljutom kokakinu cijelo vrijeme...
|
Da, točno to, tip doslovno ima cjenik, tak da se kasnije može lakše kreveljiti pred kamerom kak je sve to spontano, objektivno i općenito dobronamjerno. Užas, mislim, jasno je sve to još od njegovih NCIX dana. I onda je problem u tome da se sad (posebice nakon
GN LTT dokumentarca) javno priča o načinu na koji oni "testiraju" i "recenziraju". TopShop Delimano TV prodaja, nazovite odmah i dobivate ovaj set noževa uz RTX 5090 koju smo opet sfušano "recenzirali". Eto, to je ta razina. I nažalost nisam jedanput u firmi ili kod klijenata imali prilike svjedočiti kako se Linus videi stavljaju kao argument u raspravu oko enterprise opreme, jer ovaj i to "testira", pa bokte taman posla da na temelju LTT/LMG plaćene reklame kupimo npr. paletu switcheva ili bilo čega vezanog uz tehniku.