Citiraj:
Autor mkey
Ja DLSS u živo nisam vidio, ali generalno se čini da to nije tako loše. Ako su konzole godinama mogle raditi obični upscale, pa što glorious PC gaming master race ne bi mogla koristiti nabrijani supercomputer trained AI upscale 
|
DLSS je u npr CP2077 fantastičan na quality, ja ne mogu nikako skužit razliku na 1080p. Što viša rezolucija, to bolje izgleda.
Ali fejk frejmovi su užas, pogledao sam HWU Timov video i to su sve nebuloze sa tim x3 i x4 fejk frejmovima. Kako je Ansha napisao, ko želi max taj 1 dodatni fejk frejm, sve preko diže latencije. I min za ff bi bio 60. Sve ispod je poprilična latencija, tj kako je Tim objasnio zapravo je 75+ min jer sam FF skida to na 60 kada ga upališ. Ima jako puno caka, a video mu je dosta poučan ako drži vodu, a rekao bi da drži jer je sve potkrijepio benchevima.
@exiled: gledam malo te sličice...jel to ovaj napor ima ebeni manual za sponzore?! Mislim svaka mu čast na mužnji i na nakupljenoj masi pretplatnika, ali ja se ne mogu nadivit da njegove videe itko ozbiljno shvaća. Uz naravno super preserans i iritantnost, frajer kao da je na nekom ljutom kokakinu cijelo vrijeme...