View Single Post
Staro 26.01.2025., 13:58   #1081
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor Shuky Pregled postova
Zna li netko, kako dogovoriti ugradnju telemach optike u zgradu? Gdje trebam ici zatraziti ili kakav trebam i gdje potpisani dokument poslati kao predstavnik stanara?
moraš nazvat i provjeriti dostupnost,bitno je da je glavni kabel u kvartu,u našem slučaju telefonski poziv telemacha prema predstavniku stanara je bio dovoljan za pokretanje postupka uvođenja u ulaz,postupak uvođenja traje do 30 dana,ugovor s njima sam moga potpisati tjedan dana iza, prenos sa starog operatera(A1) je trajao 21 dan njihov otički kabel(u mojem slučaju) ide do njihove kutije na katu,od kutije do stana su(ako postoji) jednostavno prespojili stari t-comov optički kabel(kablovi su isti-žuti).osim prvih tjedan, dana kad su se dešavala kašnjenja i pucanja,što su odmah i oni vidjeli na centrali(uvodila vanjska firma.isti dan po pozivu izšao je baš telemachov tehničar izmjenio njihov kabel od vanjskog ormarića do kutije,zamjenio router ,i evo već 7mjesec vrlo zadovoljan usluga je bolja nego na T-comu,ili A1 na sva tri operatera sam bio na 1/500 brzini s time da je veći dio dosadašnjek razdoblja brzina na telemachu 1/1 maknuli su ograničenje na uploadu.

-

skalar je offline   Reply With Quote