View Single Post
Staro 26.01.2025., 02:08   #19738
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Gledao prije par tjedana odličan film Smoke iz 90ih, inače oko Božića ga uhvatio snimit na hrt3, William Hurt, Harvey Keitel, čini mi se posredno ko i posljedna zajebancija na pušenje u filmu kad je to već počelo bit OUT. No, gledam tog glumca crnca koji ima ulogu bijegljivog 17 godišnjaka i nešto mi poznata faca, hmm otkud?
Gugl otkriva, pa da, pa to je faking Harold Perrineum iz dragog nam FROMa!

E sad, dvije bizarnosti u vezi toga, dva ekstrema koja nisu u nijednom filmu kolko znam dosad dostignuta; u filmu on glumi sina Forrest Whitakera koji je u RLu svega dvije godine stariji (!),
te druga bizarnost; mladoliki Harold (rođen 1963.) u filmu iz 1995. glumi sedamnaestogodišnjaka, znači čovjek od veoma zrelih 32 godine (!?)
To nadmašuje situaciju čak i iz popularnog mjuzikla Grease, gdje su isto ljudi u kasnim 20ima glumili tinejdžere u srednjoj - no izgledali su starije od Harolda, što je svemu davalo nekakvu uncanny notu. Neznam je li to možda u startu bilo koncipirano kao nekakva simbolička polusprdnja s srednjom školom u stilu kazališta, pa su zato to tako kadrovirali.

Inače, apropo serije, Lostasta postaje, da, no problem je u toj maloj količini epizoda po sezoni, a dugom razdoblju do nove sezone.
Općenito dugo čekanje je loše, recimo s obzirom da je s1 Squid Gamea bio prije davne 3 godine, fkt me sad ne vuče ova novoizašla S2, potpuno sam se ohladio.
Miki9 je offline   Reply With Quote