Ma ove Parkside su super za tu cijenu ako si svjestan ograničenja mislim da su me ispale tipa 7-8e za 2komada od 30cm.
Nego, napokon završio škrinju za frendovog sina.
Materijal je brodski pod duglazija iz Bauhausa, kvaliteta tragična (krivo, pero utor na nekim mjestima popucao, reklamirati ću jer mi je ostalo 2/3 pa sam morao prebirati bolje komade).
Na bočne strane (otvoreni god) sam zalijepio traku okinutu po dužini, kao neku varijantu kantiranja da se ne vidi spoj individualnih dasaka.
Odustajem od korištenja brodskog poda za izradu pločastih materijala. Od sad samo ljepljena ploča ili ću sam spajati letve u ploču.
Spojeve sam izveo keksericom jer mi je preširoko za cinkanje, stavio sam još kotačiće na dno da se može gurati okolo. Dimenzije su cca 100x40x35cm.
Malo sam fulao s plinskim amortizerom jer nemam iskustva u pozocioniranju pa sam nepotrebno skinuo komad poprečne gredice a na kraju uopće tu nije išla ruka.
Boja je jedna ruka Caparol haftprimer i onda 3 ruke Parkside Teak PU lazure na bazi vode i nakon toga još 2 ruke Caparol PU Satin prozornog poliruetanskog laka i na kraju ruka voska.
Inače sam jako zadovoljan ovom Lidlovom lazurom pogotovo ovom Teak nijansom koja je baš predivna i jeftinijem drvu da lijepi topli tonalitet ali je potrebno zaštititi s nečim robusnijm preko ako se koristi redovito.