Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.01.2025., 17:48   #78263
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Ekipa trebam jedan savjet, auto mi je na popravku kod jedne budaletine od 9. mjeseca ako gledam ukupno. Negdje u 10.-11. mjesecu je kao popravio problem, naplatio mi 320€, dok sam ja stigao doma opet se isti problem pojavio i vratio sam ga kod njega. Auto evo stoji na ulici već preko mjesec dana raskopan i ne mogu ga ni odvesti takvog kakav je. Ova budala ignorira poruke i pozive, kad dođem tamo pravi se lud, već sam mu 100 puta rekao da ga samo vrati u stanje kako sam ga dovezao, ali ništa. Najradije bi uzeo pištolj i ubio ga.

Razmišljam o:
- privatnoj tužbi iako mislim da mi se to ne isplati
- prijava poreznoj da je na crno uzeo onih 320€
- prijava nekoj ispekciji
- platit šlep i odvest auto takav kakav je

Ima li netko neki savjet?

PS. radi se o imbecilu Mika Autoelektrika iz Dubrave.
Update za ovo, zaprijetio sam mu u subotu i evo vidim sad da je auto složen, nije popravljen, ali barem nije raskopan više pa ga mogu odvesti.

Primijetio sam dvije stvari:

1. hidrauliku ili kako god se to zove od gepeka je pojebao tak da se gepek više ne diže sam nego ga moraš držati da ne padne. Što je tu mogao pojebati ako netko ima iskustva, je li to neki veliki kvar ili nešto jednostavno?

2. kad sam dovezao auto imao je oko 215 tkm, a sad ima 260, je li moguće da su tom autu vraćani kilometri pa je to on nekako resetirao ili da je ugradio neki dio iz drugog peugeota koji je imao toliko pa sad toliko prikazuje? Vrlo lako moguće da su na autu vraćani kilometri jer je kupljen iz uvoza pa je povijest bilo nemoguće provjeriti.