Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.01.2025., 12:36   #78258
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor zkljaja Pregled postova
I ja sam spremao Xenon swap za Ibizu, ali ono, nemoš stavit perače farova koji pašu nego BAŠ te koji su išli uz OEM xenon, a da bi stavio original, moraš imat i branik za njih, i bocu tekućine za pranje s dodatnim kapacitetom i koješta. Na kraju sam odustao. Može se atestirati farove s lećom na halogenke, pa ću ubacit xenon bmk.
---
Mene je u STP Utrine prije 10-ak godina lik na prvu srušio na tehničkom zbog original Xenona na Ibizi tak da ima svega u našim STP ... prošao sam nakon što sam otišao doma po račun od auta na kojem je popis opreme gdje je lijepo pisalo da između ostalog auto ima i Xenon farove no ni to mu nije bilo dosta pa smo završili kod voditelja poslovnice i na korak do privatne tužbe za maltretiranje i naknadu štete za izgubljeno vrijeme,... slijedeće godine sam došao sa krivom dimenzijom zimskih guma, otišao do lika koji me je prethodne godine htio srušiti i tražio da mi on radi pregled auta (prije toga sam ga podsjetio na anegdotu od prije godinu dana) i samo je rekao da imam malo krivu dimenziju guma al da je to OK i da neće raditi probleme oko sitnica
bertone je online   Reply With Quote