Citiraj:
Autor zkljaja
Pa moraš atestirat dimenziju kotača koja je dolazila u višem paketu opreme, da oces Rline ili Sline ili M branik stavit na auto koji tako nije izasao iz tvornice - moras atestirat, ne kuzim sta te cudi u vezi xenona, moraš stavit branik s peračima, posudi vode s pumpom za perače, prekidač svjetla bez nivelacije, senzore nivelacije sa svake osovine i onda je upitno dal buš prošo atest za xenone..svakakve debilane moraš atestirat, xenoni su tu najmanje čudni…
|
A apsurdistan jebat ga

To bude tak kad privatna firma ima monopol i piše zakone koje onda još i tumače kako im se prohtije.
Nego vezano za kotače, u pravilu ako imaš na B nosaču ili di već naljepnicu gdje stoje sve dodatne dimenzije sve te dimenzije možeš odmah upisati bez ikakvog atesta ili dodatne izjave od ovlaštenog.
Za one dimenzije koje su dolazile u drugim paketima opreme ali nemaš izričito navedeno na naljepnici opet, ne treba atest ali treba izjava ovlaštenog.
Za dimenzije koje nikad nisu išle na taj model ali su unutar +-3% razlike treba ''mali atest''.
Za dimenzije iznad 3% treba još i rekalibracija brzinomjera od za to ovlaštene strane.
Ali da, uvjerljivo najretardiraniji dio je da ne možeš stavit branike, štop lampe, spojlere, lipove sa drugog paketa opreme bez atesta.
Ajd kužim za neke kineske kopije ali uzmeš original branik sa recimo Mtech paketa i svejedno mora atest.
Pa već sam pisao da je mene lik htio slat na atest kad sam zamjenio original Hella štopove s narančastim žmigavcima za isto tako original Hella štopove ali sa bijelim/prozirnim žmigavcima. Reko jeste vi ozbiljni sad
Još je gluplje s LPG instalacijama gdje bi ekipu rušili zbog zamjenskog filtera plinske faze jer se ne poklapaju homologacijski brojevi s onim filterom koji je inicijalno ugrađen. Dakle isti filter samo drugi brand i padaš.
Tipa kao da te sruši jer si umjesto origigi filtera zraka ili goriva stavio Mahle, Bosch ili štoveć