Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.01.2025., 17:56   #78243
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor zkljaja Pregled postova
Pa moraš atestirat dimenziju kotača koja je dolazila u višem paketu opreme, da oces Rline ili Sline ili M branik stavit na auto koji tako nije izasao iz tvornice - moras atestirat, ne kuzim sta te cudi u vezi xenona, moraš stavit branik s peračima, posudi vode s pumpom za perače, prekidač svjetla bez nivelacije, senzore nivelacije sa svake osovine i onda je upitno dal buš prošo atest za xenone..svakakve debilane moraš atestirat, xenoni su tu najmanje čudni…
A apsurdistan jebat ga
To bude tak kad privatna firma ima monopol i piše zakone koje onda još i tumače kako im se prohtije.

Nego vezano za kotače, u pravilu ako imaš na B nosaču ili di već naljepnicu gdje stoje sve dodatne dimenzije sve te dimenzije možeš odmah upisati bez ikakvog atesta ili dodatne izjave od ovlaštenog.

Za one dimenzije koje su dolazile u drugim paketima opreme ali nemaš izričito navedeno na naljepnici opet, ne treba atest ali treba izjava ovlaštenog.

Za dimenzije koje nikad nisu išle na taj model ali su unutar +-3% razlike treba ''mali atest''.

Za dimenzije iznad 3% treba još i rekalibracija brzinomjera od za to ovlaštene strane.

Ali da, uvjerljivo najretardiraniji dio je da ne možeš stavit branike, štop lampe, spojlere, lipove sa drugog paketa opreme bez atesta.
Ajd kužim za neke kineske kopije ali uzmeš original branik sa recimo Mtech paketa i svejedno mora atest.
Pa već sam pisao da je mene lik htio slat na atest kad sam zamjenio original Hella štopove s narančastim žmigavcima za isto tako original Hella štopove ali sa bijelim/prozirnim žmigavcima. Reko jeste vi ozbiljni sad

Još je gluplje s LPG instalacijama gdje bi ekipu rušili zbog zamjenskog filtera plinske faze jer se ne poklapaju homologacijski brojevi s onim filterom koji je inicijalno ugrađen. Dakle isti filter samo drugi brand i padaš.

Tipa kao da te sruši jer si umjesto origigi filtera zraka ili goriva stavio Mahle, Bosch ili štoveć

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB