Najs, tnx za feedback!
Meni je ideja jednom preci sa 2x27" na 32:9 ekran jer imam filing da bi mi tada bilo masu lakse raditi iz vise razloga:
- glavni app/ekran bi mi bila sredina ekrana i bio bi iste velicine kao sada, dakle kao da gledam u 27" ekran. Po potrebi se i malo razvuces ako posao pita. Sve to uz nekakav fancy zones ili slican alat, jasno.
- sa lijeve i desne strane bi ostao ipak veci prostor nego na 21:9 ekranima, ajmo reci sa svake strane je polovica 27" ekrana. U te prostore bez beda stavis mail, chat, browser... Jako puno koristim sadasnji 27" po pola pa znam da bi mi to bilo vise nego dovoljno.
- sa dva poteza prebaci glavni app lijevo i sporedni app desno ako trebam.dvije stvari koristiti istovremeno i imam prostora kao dva puna 16:9 monitora
Mene najvise smeta ta asimetrija i gledanje lijevo-desno kod dual monitor setupa. Ok, primarni mi stoji maltene u sredini, ali opet...
Strah me da bi se na 21:9 morao stisnuti u sredini na primarnom appu ako zelim iskoristiti prostor lijevo i desno za ista korisno, a kod dual app setupa sam definitivno "skuceniji".
I ne znam sta cu s igrama, kako to igrati u qhd rezi jer ne planiram igrati u nativnoj. Takodjer i streamanje igri sa kompa na tv (moonstream/steamlink)...
Nazalost, nemam gdje probati 32:9 ili jos bolje, usporediti ga s 21:9. I