Stari monitori su bili na cca 160PPI, scaling u Windowsima na 150%. Ovaj LG je na 110 PPI i scaling na 100%. Je, rekel bi da je velik downgrade al druge stvari to nekak kompenziraju.
Imam lošu naviku da na svakom ekranu imam maximiziran program tak da sam zapravo koristil jedan ekran u 4K rezoluciji da pratim mailove. Užas.
I jednostavno nikak da se naviknem, tj odviknem od toga. Kad god koristim Snap i onaj Snap Bar, za tipa pol vure sam opet na dva full screen ekrana na dva monitora i onda povlačim miš 3 godine s jedne strane na drugu.
Sa 21:9 koristim 3 aplikacije, jedna u sredini i dve sa strane. Ne znam, mislim da mi u glavi takav layout bolje paše jer prema napred gledam u bitniji program. Velim, to je neki moj usecase, mislim da je meni taj bezel u sredini dosta smetal pa sad kad ga nema stvari lakše sjedaju.
Sad se učim koristiti i virtual desktope i opet, ide mi puuuuno lakše nego s dva ekrana.
I imam puno više mesta na stolu, a kućište monitora je bijelo pa je i ured nekak prozračniji, velim, meni pun pogodak.