View Single Post
Staro 21.01.2025., 12:58   #12
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
I to je isto dobra opcija sto jean-luc kaze. Imao sam jedno vrijeme nekoliko tih rpi zero streamera s BT/wifijem po sobama i s justboom hat-om i vrtio Picoreplayer+LMS prije nego je logi ugasio mysqueezebox uslugu. Jako dobra stvar, imam ih jos doma, ali ih ne bi prodavao iako sam ih potpuno zamijenio Wiim-ovima. Tlaka za sloziti setup, ali kad ga slozis radi bez odrzavanja.

Anyway, nisam fan fake chromecast dongleova (pa ni miracasta, osobno). Ako ides na hdmi rjesenje dosta ti je i ovo:
https://www.njuskalo.hr/media-player...oglas-46042831

U teoriji bi ti ovo bilo jos prakticnije od trazenja CC Audia jer na njega ne mozes castati yt video nego iskljucivo yt music (i ostale glazbene servise). A ako set nije dostupan i na yt musicu onda si u problemu. Ne znam je li yt music uopce dostupan ako nemas placeni premium.

Trebas samo provjeriti moze li ti receiver slati zvuk sa hdmi-ja na zvucnike ako nemas spojen nikakav video output. Nemam iskustva s receiverima.

Ako dobro pamtim, ovaj stariji CC sa linka bi trebao raditi s 1A napajanjem iz usb porta, ali provjeri. Davno sam ga imao.