Citiraj:
Autor SPLiFF
A je li netko išao skoro u Tunis na ljetovanje? Gledam ponude, uglavnom na "Sunčani odmor". Idem s djetetom 9g, ne treba mi nikakva gužva ni partijanje, ali me brinu dosta loše ocjene i komentari na gotovo sve hotele koji su u ponudi. Ima dosta riječi poput filthy, disgusting...
Zapravo tražim pješčanu plažu i da potrošim max 2000€, ne mora biti Tunis. Avion je prednost.
|
Evo, što ti mogu reći iz priča što sam čuo od kumova i bližih prijatelja.
Svi su bili na nekom otoku/poluotoku koji čuva vojska, tamo je kao lijepo, van toga, vise životinje na štrikovima, oružja ima, nije sigurno.
Jeftino je relativno, mada meni se to nije činilo ništa prejeftino kada se sve zbroji, ali kada uspoređuješ USA ili Japan npr., ispadne jeftin izlet.
Najbolji hotel je imao majči izmet danima na stepenicama, hrana ima čudan okus, ali osim toga, sve je bilo relativno čisto.
"All insclusive" nije isti kao kod nas, dosta toga je uključeno ali dosta toga se plaća dodatno, mada bio "all inclusive".
Borba za ležaljke na bazenima od prve zrake sunca, ako želiš na bazen. Voda plićak dobrih 200-300m, izgoriš na putu do dubine.
Svi su potkupljivi, ako daš 10EUR nekom tko čuva ležaljke, sreman je ljudima uzeti doslovno ručnik ispod guzice jer si ga ti potplatio.
Sve van rezorta je upitne čistoće, kvalitete, sigurnosti.
Vožnja kroz Saharu je isplativa, samo ako potplatiš šofera da tvoju grupu vozi malo jače, to je "the thing" dolje.
Izleti na piratske brodove i to su odlični.
Sve u svemu, ljudi koji su bili su zadovoljni.