Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 20.01.2025., 16:24   #3441
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Uzeo sam ženi CMF Buds Pro 2, ja imam Redmi Buds 5 Pro, razlika nebo i zemlja, Redmi pokraj budsa zvuce i izgledaju i imaju osjecaj kao slusalice od 20 eura.

Pasivni noise cancelation CMF-fica je bolji nego aktivni od Redmija, spajanje na zenin iPhone je proslo ekstremno bezbolno, aplikacija radi ko sat. A cim sam ih otvorio moj S23 se ponudio da ih spoji ali sam odbio.
Redmi buds u mene nekako su spojene ja nezz kako ne usudim se taknit ista jer odu u crazy mode, bozesacuvaj.

Zvuk, malo previse basa za mene, po defaultu je ukljucen taj ultra bass, kad se iskljuci top, i sami zvuk je top. Nisam audiofil ali osjetno bolje nego Redmi Buds 5 Pro. Ear fit je isto bolji sa medium tipovima.

Noise cancelation dakle kad je iskljucen cujem centrifigu bosch perilice ko na Redmi Buds 5 kad je ukljucen. Kad ukljucim apsolutno ne cujem, sto me je impresioniralo u tim slusalicama od 60€ koliko kostaju i redmi.

Kontrole su bolje pozicionirane i cini mi se da je puno teze slucajno takniti pauzu ko u redmijicama. Eto ako neko trazi sluse za 60€, nemojte ni slucajno redmi budse, shit su, cmf je prema njima topčina.
OuttaControl je offline   Reply With Quote