19.01.2025., 20:52
|
|
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor jaspasitelj
Pozdrav. Molim savjet.
16 dana od kupnje došla mi roba ali je neispravna, poslao im mail isti dan, odgovorili drugi dan da pošaljem robu na servis.
Uzvratio im da nije u redu da ide na servis, jer nije radilo ni sekunde, jednostavno se ne pali, želim novce ili da mi pošalju drugu robu, ispravnu, i pitam ih odmah koja je procedura, i tko snosi troškove povrata i više se nisu javili.
Ne znam što raditi, da im odmah šaljem inspekciju ili da čekam još malo?
Kupujem već godinama po raznim web trgovinama, našim i stranim, i to na tjednoj bazi, nigdje ovako loš tretman kao kupac nisam imao samo kod njih.
U drugim trgovinama, znalo se par puta dogoditi da dođe nešto neispravno ili oštečeno, i nakon što kontaktiram trgovinu i prijavim kvar, oni odmah naruče dostavu i za dan dva dođu pokupe i odnesu i vračaju novce ili šalju novo.
Što raditi s ovima?
|
Toga vise (nazalost) nema, roba i ako je DOA , ide na servis.
Prva greska ti je sto poslujes s njima uopce, druga sto si rekao da je neispravno. Da si isti dan spakirao nazad i rekao da se pozivas na raskid ugovora u roku 14 dana i da nisi zadovoljan robom, moraju ti vratiti novce, ovako ces se (jos jednom ponavljam nazalost po tvoju muku) , sad natezati s njima.
|