19.01.2025., 11:27
|
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Autor mkey
Mene zanima što budu radili s idućim naraštajem kartica ako sada prodaju tu priču o framerateu od 250. Ajde pa ima i monitora koji to mogu prikazati (koliko god bilo fake), ali koji je idući cilj? 500? Hoćeš morati imati dva monitora pa da svaki prikazuje frameove naizmjenično?
|
Pa ima vec i 540Hz monitora
Citiraj:
Autor The Exiled
Jebiga, oni sad primarno prodaju AI hardver koji po komadu naplaćuju u desecima tisuća popularne valute, tak da su ove tzv. gaming kartice u ponudi samo reda-radi. Najrađe bi ljudima samo poslali sliku najdražeg im RTX modela s unaprijed dogovorenim obročnim plaćanjem po uzoru na pretplatničke streaming modele. Lako moguće da se desi ono kaj je Exy spomenul, tj. da je ovo zadnja generacija nVidia gaming kartica, jer njima taj dio sve manje i manje znači po pitanju konkretne zarade i profita. Ukoliko RTX 5000 serija ne bude dobro prošla na recenzijama, barem onim normalnim, jer plaćenih bude ionak napretek, nVidia se možda trgne, makar ih zapravo nije briga.
|
Apsolutno se slazem, nVidia je sada AI kompanija i sve usmjeravaju u tom smjeru, tako da mi ovaj potez da skupo naplate nesto na sta smo mi "gameri" zagrizli je zapravo logican. Idu nas izmilkat dok jos mogu. 
|
|