Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 19.01.2025., 08:18   #12120
tomek@vz
Premium

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
evo za one koji su propustili zanimljiv 'usporedni test na slijepo' di usporede isti odlomak iz vinilne verzije ali sve ostalo je drugacije. fajlovi su s drugacijih presinga, s razlicitim setupima i metodama digitalizacije. jedino je za potrebe upotrijebljen isti codec, pcm te je prilikom digitalizacije drugog filea (s nesto skromnijeg setupa) izvrsena i korekcija volume levela kako bi (koliko je to moguce) bia usporediv.

dakle, nabacite utiske nakon sta pazljivo poslusate, a za one koji se dosad nisu sreli s ovim, nabacit cu i specifikacije iza svakog fajla.

https://www.mediafire.com/file/nkeel...sktop.rar/file

*napominjem da se ne krse nikakva autorska prava kao i da svrha testa NIJE izravna usporedba izvora zvuka zbog potpune razlicitosti sustava, cilja se iskljucivo na feeling slusatelja i kvalitet njegove audio opreme da utvrdi razliku izmedu dva izvora.

@tomek je nekako najazurniji u threadu u zadnje vrime, njegov me input zanima
Hm....trenutno sam u VZ pa nemam svoj mini hifi setup tak da racunaj da sam ogranicen na slusalice (Audio Tehnica ATH-SR30BT/modan Zero 2 IEM) A mi zvuci prirodnije a B mozda malo prenaglasen bass ali vokal mi osobno sitnicu bolje zvuci. Hovewer - ko sto Andrew Robinson kaze - nije bitno kako nama zvuci vec kako TEBI na TVOJOJ opremi zvuci?
tomek@vz je offline   Reply With Quote