View Single Post
Staro 17.01.2025., 12:17   #202
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Koliko se može skužiti po komentarima diljem ove teme, većina ljudi nema ništa protiv DLSS-a i općenito upscaling tehnika, ali s ovom RTX 5000 serijom je to sad prešlo u totalno drugu sferu, do te mjere da nikad jače kartice služe ko neka vrsta terminal emulatora, dok kroz drivere vrte sličice koje su prethodno obrađene na nVidijinim AI superračunalima. I onda nam ansha svima docira kak nemamo pojma i pričamo gluposti, jer eto - nismo upoznati s tematikom, a on je, pa čujte i počujte kako to radi. Jebote, pa kupil budem RTX 5090 samo da mi vrti anshine postove (koje ionak ne vidim, dokle god me ne citira iz samo njemu jasnih razloga) na dodatnom monitoru, tako da ko on budem "kužista za kompjutersku grafiku". Lewis je jedini ili barem jedan od rijetkih ljudi koji te kartice koristi za nekaj pametno i korisno, a obzirom da tzv. gamerski hardver košta manje, nego enterprise izdanja, a opet se baziraju na istoj arhitekturi - računica mu štima i bog-bogova. Kupovanje RTX xx90 modela samo za igranje je ionak jako upitna namjena, ali nVidia kroz PR i marketing uspješno uvjerava kupce da im baš to treba, inače se ne isplati ni logirati u OS.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5

Zadnje izmijenjeno od: The Exiled. 17.01.2025. u 12:33.
The Exiled je online   Reply With Quote