Citiraj:
Autor myroman
Kcer mi ima redmi note 11s i kod nedavnog stavljanja zastitnog stakla primjetio sam da na vrhu ekrana postoji mali gap/razmak izmedju ekrana i kucista/maticne ploce.
Znaci na pritisak se vidi da ekran malo "plese" odnoso da sjeda na mjesto.
U cemu je tu problem? I kak to rijesiti? Novi okvir, touch ekran, rastaviti pa zalijepiti nesto?
|
Ili se nešto odljepilo ili se baterija napuhala pa je izgurala ekran van.
Citiraj:
Autor geronimo_2
BTW jeli normalno da mi pozdere 10% u mirovanju po noci. eto, novi mob, zadnji update-i osim prelaska na Hyper, iskljuceno sve osim mobitel signala (znaci nije na aeroplane, mobile network je off). battery saver stalno drzim upaljen.
|
Mi 11 Lite 5G NE, star 2 i pol godine, u 11 navečer išao spavati i u 7 ujutro se probudio, 3% baterije je požderao. Nikakav battery saver, samo isključeni mobilni podaci i wifi.
Možda se mobitel bori za signal ako je loš, probaj ga staviti na 4g ako je 3g loš i obrnuto, ili samo 2g preko noći...
Citiraj:
Autor Exy
Lol, zašto toliko robuješ toj bateriji nije mi jasno? Gasiš mobilne podatke kad si doma 
|
A baš, ja sam isto prije stalno pratio tu bateriju i strahovao, sad je stalno uključen wifi i mobilni, koga briga. Ionako kad ima wifija, mobitel isključi mobilne.