View Single Post
Staro 15.01.2025., 09:02   #9949
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
ja ne zelim taj hyper OS na novom Xiaomi 12 Lite. al kako iskljucit te proklete notifikacije oko toga. sve sto mogu sam poiskljucivao, ali isto kao i na starim A2 i Mi11 lite 5g, svako toliko se pojavi pa odem na snooze, 2h i onda me pusti na miru par dana, osim ako nisam gasio i palio mob il nesto takvoga.

BTW jeli normalno da mi pozdere 10% u mirovanju po noci. eto, novi mob, zadnji update-i osim prelaska na Hyper, iskljuceno sve osim mobitel signala (znaci nije na aeroplane, mobile network je off). battery saver stalno drzim upaljen.

pocinjem doslovce sumnjati da sa batery saver-om vise trosi ekšli. mozda sam lud, neznam. stari mi11 lite 5g mi uzasno zdere bat i zato sam isao na novi mob pod pretpostavkom da je bat za bacit.
mi11 isto stalno drzim na bat saver + po noci ga bacam u ultra bat saver i opet zna pozderat i po 30% bat. ludilo.

na oba mobitela dark scheme, uvjek gasim sve sta mi netreba (BT, mobile network kad sam kuci, brightness uvjek na min skoro, 5G na off), refresh na 60Hz. sve da bi bat trajala sto duze, al opet k...

BTW jel uzimao netko za xiaomi-e bat na aliju da znate provjereno da to lici na nesto?
geronimo_2 je offline   Reply With Quote