View Single Post
Staro 13.01.2025., 20:25   #14538
Hazl113
Registered User

Hazl113's Avatar

Datum registracije: Jun 2013
Ako misliš na ovaj, ništa.
https://webmail.a1.hr
Niti jedne poruke nema tamo, a zašto. Zato jer je taj mail ime.prezime@a1net.hr. Nisam imao pojma da je to ustvari moj. Nitko me nije obavijestio o tome iz A1. Ja koristio i opet koristim ime.prezime@xnet.hr i ono što je nevjerojatno da mi nisu stavili alias ime.prezime@xnet.hr. Još gluplje što alias mora biti @a1net.hr, ništa drugo, a tamo gdje sam označio da je to isto moguće nisam mogao ništa kada ti pošalje link na taj mail sa kojim to moraš potvrditi, a taj mail mi ne radi. To su danas napravili oni. Stvorili alias ime.prezime@xnet.hr dali mi korisničko ime i novu lozinku. To promijenio u POP IMAP setingsima i sve proradilo, ali poruka sa ovog računala kojeg imam 4 god. nije bilo. Bilo je samo starih kao arhiva. Isprobavao sam sve, ali nije išlo na webmailu ništa i onda sam skinuo taj program koje samo gore napisao i sve sredio tako da su mi sada i te poruke u arhivi. Prijemne i predajne, sve. Sreća da sam sve račune dobio prije tog sranja. Ono što jedino neću znati da li mi je tko poslao neku poruku u ovih 6 dana kada mi nije to radilo. One bitne nisu sigurno.
Da, radi mi sve, primanje i slanje mailova. Meni radi sa dvije postavke mail.vip.hr i mail.a1net.hr. IMAP 993 SSL i SMTP 587 TLS. Ono što je zanimljivo da mi je korisničko ime na webmailu i moj A1 ime.prezime, a u Outlooku mora biti ime.prezime@a1net.hr.
I da, čovjek na A1 mi je našao podatke kao korisničko ime još iz 2018 god. xnet**** što mi je odmah bilo poznato, jer čuvam sve podatke. Tada je A1 preuzeo Vipnet i to su mi poslali doma poštom da promijenim to korisničko ime xnet**** u ime.prezime@xnet.hr i novu lozinku. Što se to kod njih dogodilo, jer nisam jedini, tko zna. Sada mi poruke na webmail stižu od danas.

Zadnje izmijenjeno od: Hazl113. 13.01.2025. u 21:00.
Hazl113 je offline   Reply With Quote