Ja sam zapravo pitao madox koja mu je ploca gdje je to staklo al neka sam malo podiga temu

Ako je indukcija onda komotno stavi naljepnicu, da je plin il ploča, nebi ti bas bilo veselo.
Imam indukciju iako sam ja htio pola plin al zena me natjerala 100% indukciju i ne zalim. Indukcija se ekstremno lako cisti, nikad mi nista nije zagorilo na staklu, ako je ima ono strugalo, al koristio jednom u 5 godina.
Mana indukcije je sto ti treba ekstrmno jaka napa, inace ti kapa kondenzacija u hranu dok kuhaš

. Razlog je jer ne zagrijava niti zrak okolo tako da para čim takne hladni zrak se pretvara u kapljice koje se stvaraju na filteru nape pa kaplju dole.
Nazivna snaga svake ploce moze bit 2000 al vecina ih ima limitaciju, a taj "Max Boost" mod koristis par minuta dok voda ne zavrije, jer za nista drugo nije, sprži prebrzo. Uglavnom koristis na 70-90% a to je nekih 1000-1500w.
Isto tako svaka indukcija koju sam vidio ima podesivi limitator gdje je mozes smanjiti na tipa 3 ili 4 ili 5kw pa ce ti rasporediti snagu izmedju ploca, kuhat ce se sporije nego na full ali ce se i dalje sve kuhati. Isto tako se limitira sama ako spojis samo na jednu fazu mislim na 3.6kw, neznam jeli to feature svake al svaka koju sam ja vidio to ima.