View Single Post
Staro 13.01.2025., 10:19   #5438
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Prile razumije moju bol. Doslovno robijam oko spahera, to je jedina stvar u kuhinji koja mi NE olaksava posao i moram misliti o njoj. Imam sve, strugac, sredstvo, zbilja se lako ocisti za minutu kad je hladna. Preporod. Kad je vruca nemas je sta dirati. Kao sto rekoh, perem je barem jednom dnevno jer moram. Nema mi nis gore kad krenem kuhat, a ringla je masna i nisam to skuzio golim okom. Nema nazad, smrdi i dimi i mos se jebat dok se ne ohladi. I lonac ti usere od ispod. Kad je vruca, operi je ti krpom heh Kapne ti nesto preko ruba lonca na vruci dio, u trenu izgori i zasmrdi kuhinju. Nemojte mi reci da vam se to nikad ne dogodi (ili vasim zenama). Ili najbolji scenario, kuhao su na dvije ringle, maknes lonac s jedne, a nastavis kuhati na drugoj. Ako ti ista kapne na ovu praznu ringlu mos se slikati s tom krpom.

Kad kazem plin mislim na ovakve ploce, ne one moderne kao ploce:
https://vacom.hr/wp-content/uploads/...2220FX__1.jpeg

Plin sam oduvijek imao i to je tlaka cistiti i mrzio sam to, ali daleko vise prasta prskanje, prljanje, kad ti kapne malo bolonjeza dok kusas, kad ti prekipi, sve! Dok ne isprljas ringlu. Onda je govno i smrdi/gori kao ploca, ali to bas moras uspjeti bez da je lonac na njoj. Kad je lonac on je stiti. Jbga, nekad sam plinski spaher cistio jednom u 10-15 dana, jer sam mogao tako

Moram provjeriti i dio oko struje ako budem isao na indukciju (stare su instalacije). A moram naci nekoga i probat kako radi. Znam da ce mi ostati isti problem zbog prskanja i redovitije brisanje/pranje.