View Single Post
Staro 12.01.2025., 17:30   #27
Jerry_nidžo
Premium

Jerry_nidžo's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor 9800pro Pregled postova
Mislim da ne, moraš tako slagati od početka ili ako sama tema to podržava. Nije to baš samo tako, puno toga je povezano za tu radnju.
Ukucaj WordPress add dark mode u YouTube, ima dosta videa.
Primjer 1 tu mi je glavna stranica i na njoj sama tema ima prekidač za tamnu ili svijetlu temu ali nema nekih dodatnih opcija npr prekidač je samo u izborniku, prilagodbe boja i sl.

Primjer 2 mi je testna stranica na istom serveru.
Na njoj imam drugu temu (koja mi je nekako draža iako su dosta slične) od istog dizajnera ali nema ugrađen prekidač za tamnu ili svijetlu temu.
I onda to pokušavam riješiti pomoću dodataka, ali svi imaju neke nedostatke, pa mi je naj bolje ispao ovaj dodatak koji imam na ovoj testnoj stranici ali nije ni on savršen, ali sam mogao izabrati želim li prekidač u izborniku ili kao plutajući ili pak obje opcije. isto tako moga sam podesit da linkovi mogu biti u različitim bojama od osnovne.

Testna stranica možda malo sporije otvara jer je natrpana raznim dodacima (neki su aktivni a neki nisu) i temama kojima pokušavam poboljšati funkcionalnost stranice.
Obe teme imaju opciju u postavkama želim li da mi početna tema bude tamna ili svijetla Primjer 1 bez prekidača
Obe teme su free znači nisu premium ili pro

A ustvari stranica mi nije baš na wordpressu već vilici od wordpressa ClassicPress koji je bez Gutenberga.

Zadnje izmijenjeno od: Jerry_nidžo. 12.01.2025. u 17:38.
Jerry_nidžo je offline   Reply With Quote