View Single Post
Staro 12.01.2025., 15:16   #2042
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Nezgodan je termin ali budi fer pa na oglasnu plocu objesi info i probaj dati rok dokad ces to raditi. 30 godina sam bio u zgradi od 5 katova (sad mi samo roditelji zive tamo) i svi smo se znali. Uvijek su se nekako hejtali oni koji neplanirano krenu stemati u 7h. Ali za info na tabli x dana ranije nemas sto prigovoriti. Tebi je malo nezgodno jer si nov pa moras tek steci susjede. A susjedi su dobra stvar u tim manjim zgradama, vjeruj mi. Sad se u mojoj zgradi smjenjuju generacije i vec imamo masu novih mladih sa psima i djecom, i ispada neki su skroz ok kad ih upoznas (!) dok druge bi djoko sto im pas recimo popisa otirace i ne komuniciraju s ostalima.

Ako je velika zgrada e to ne znam. Tamo sigurno ne postoni takav "kolektiv" i valjda svatko svoju politiku vodi samo da je u skladu s kucnim redom i bok.

Zgrada je manja, s 5 katova, hrpetina mladih s klincima, puno ih je već bilo u stanu vidjeti kako napreduju radovi, a obavijest smo naljepili prije početka radova. Fora je što imam par sati posla štemanja da može doći majstor postavljat pločice - u normalnom terminu, a ako čekam subotu da krenem radit, nikad nebu gotovo…