Tema: Netflix
View Single Post
Staro 11.01.2025., 20:02   #1133
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
A legalno je da brišu sadržaj koji gledaš i dižu cijenu. Mislim da usenet all the way košta me 30€ godišnje i imam apsolutno sve.

Da nemam klinca i nema sink sadržaja nikad ne bi uzeo ni jedan stream servis sve skidam već 20godina i sve radi savršeno. Linus je prije nekog vremena imao video o plexu jellyfinu kako postavit i objasnio je da ako samo skidaš a ne distribuiraš nisi u prekršaju
Da legalno je zasto nebi bilo? Ono sto ekipa ne shvaca je da sa tih 6 eura mjesecno placa pristup video biblioteci sa sadrzajem za koji Netflix (i ostali streaming servisi) placa nekome licence. E sad s obzirom da sve te licence kostaju ne postoji jedan servis koji bi mogao sve filmove i serije svih studija licencirati - studio zahtjeva svoje. 6 Eura mjesecno cist ok za tak nekaj. Osobno uzmem na mjesec - dva pa ukinem dok pogledam kaj me zanima. Za par kavi mjesecno necu cicijasit niti se zajebavat sa VPN cickarijama.