View Single Post
Staro 10.01.2025., 23:38   #291
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Frank Azor je tzv. gaming marketing guru i glavni AMD GPU PR prodavač magle, neovisno koliko su pozitivnih plaćenih članaka u ono vrijeme (1 - 2 - 3 - 4) pustili u opticaj.
Ma zanimalo me da li je lik odgovoran i za X3d procesore jer ima titulu "Chief Architect of Gaming Solutions and Gaming Marketing at AMD".
Posto je ocito on neka "faca" za GPU u AMD-u onda mi je prejebena izjava: https://www.tomshardware.com/pc-comp...0x3d-shortages

"We knew we built a great part. We didn't know the competitor [Intel] had built a horrible one," quipped AMD executive Frank Azor. "So the demand has been a little higher than we forecasted."

Mislim ono, da to izjavi netko u AMD-u odgovoran za gaming/GPU marketing pod cijim vodstvom je Nvidia gotovo u potpunosti uzela skoro sav GPU market share AMD-u i toliko ih izdominirala da ce se tesko u neko skorije vrijeme povratiti na bilo kakav znacajniji market share - to mi je prejebeno.

Da to izjavi neka faca iz CPU divizije, posebice neka faca odgovorna/zasluzna za X3D procesore nebi covjek rijec rekao. Odradili su vrhunski posao i to je to.

Ali takvu izjavu da izjavi netko iz AMD GPU divizije je teski