Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.01.2025., 11:36   #78001
Colop
Premium

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Ok, neznam koliko dodju ti porschei novi. Ali na nekih 50-60k novi auto, sa nekih 20 k ucesca rata ti moze biti i oko 500 eura, znaci kikiriki za takvu ekipu. Opet na auto od 100k da ti je ucesce 30k, taman da je i rata 1k eura nije puno ekipi koja ima love koju nemogu pravdat pa moraju upucati u nesto na brzinu. Cak za auto nisam siguran da li uopce zaboli k nekoga u poreznoj da ide provjeravati ali ovo sto je ekipa rekla, ekipa koja nezeli placati porez na dobit, ADZ, i slicni.....

Ne znam ni ja koliko su novi (izvan mog ranga), bacio pogled jučer na njušku, polovni su po 150-160k eura, a najskuplji polovni koji se trenutno prodaje je tipa 280 k eura.

Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Ovih 5k sto si naveo, to je za redovni servis? Mislim cini mi se brutalna cifra. Pa servisi u ovlastenom za C klasu su oko 600 eura, s tim da je frend prije par godina redoviti servis platio za A5 3k kuna, nek je sad i duplo, puno mi se cini za porsa toliko....

Da, redovni servis. Meni se isto činilo apsurdno puno, ali kao što sam napisao to su auti koji su mi izvan mog ranga, pa ni ne znam puno o njima.
Colop je offline   Reply With Quote