09.01.2025., 11:36
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Autor Master_Hrc
Ok, neznam koliko dodju ti porschei novi. Ali na nekih 50-60k novi auto, sa nekih 20 k ucesca rata ti moze biti i oko 500 eura, znaci kikiriki za takvu ekipu. Opet na auto od 100k da ti je ucesce 30k, taman da je i rata 1k eura nije puno ekipi koja ima love koju nemogu pravdat pa moraju upucati u nesto na brzinu. Cak za auto nisam siguran da li uopce zaboli k nekoga u poreznoj da ide provjeravati ali ovo sto je ekipa rekla, ekipa koja nezeli placati porez na dobit, ADZ, i slicni.....
|
Ne znam ni ja koliko su novi (izvan mog ranga), bacio pogled jučer na njušku, polovni su po 150-160k eura, a najskuplji polovni koji se trenutno prodaje je tipa 280 k eura.
Citiraj:
Autor Master_Hrc
Ovih 5k sto si naveo, to je za redovni servis? Mislim cini mi se brutalna cifra. Pa servisi u ovlastenom za C klasu su oko 600 eura, s tim da je frend prije par godina redoviti servis platio za A5 3k kuna, nek je sad i duplo, puno mi se cini za porsa toliko....
|
Da, redovni servis. Meni se isto činilo apsurdno puno, ali kao što sam napisao to su auti koji su mi izvan mog ranga, pa ni ne znam puno o njima.
|
|
|