Citiraj:
Autor Colop
Lizing, tj pušing jebi ga, i to treba plaćati. Ne vjerujem da je lizing mjesečni za auto ranga novi Porsche manje od 4-5- k eura. Pa otiđi i napravi redoviti servis (moraš ako je auto pod lizingom). Prijatelj koji je zaljubljenik u Porsche mi je komentirao da je redoviti servis 5000 eura.
Sportaši - ajde ok
Hdzovci - ajde ok
To sa kupovanjem auta da smanjiš dobit je skroz opravdano i podržavam, ali to posljedično znači da ima dosta tvrtki koje rade dobro, i da se očito svi žale i govore da im je lošije nego što stvarno jest, ako si mogu priuštiti auto od 100 000 € na više.
|
Ok, neznam koliko dodju ti porschei novi. Ali na nekih 50-60k novi auto, sa nekih 20 k ucesca rata ti moze biti i oko 500 eura, znaci kikiriki za takvu ekipu. Opet na auto od 100k da ti je ucesce 30k, taman da je i rata 1k eura nije puno ekipi koja ima love koju nemogu pravdat pa moraju upucati u nesto na brzinu. Cak za auto nisam siguran da li uopce zaboli k nekoga u poreznoj da ide provjeravati ali ovo sto je ekipa rekla, ekipa koja nezeli placati porez na dobit, ADZ, i slicni....
Ovih 5k sto si naveo, to je za redovni servis? Mislim cini mi se brutalna cifra. Pa servisi u ovlastenom za C klasu su oko 600 eura, s tim da je frend prije par godina redoviti servis platio za A5 3k kuna, nek je sad i duplo, puno mi se cini za porsa toliko....