Citiraj:
Autor Newbie Pro
Ne tvoj tim je podbacio jer konstantno melješ : goood : Zato su nam bili uskraćeni ključni zvukovi koje ispušta protivnik.
EDIT: Zaboravio sam spomenut da se netko na Links forumu bahati da još nitko nije pristao na meč s njegovim klanom, svi su odustali. Pa sam mislio, ako se rak, Mister M i milicija slažu, da ih pozovemo u goste i prčimo im paprike. 
|
Zule nemoj više igrat za te "luzere"

Ni ti ni ja im nismo mogli pomoči da naprave nesto: suicide:
NHF zezam se - ja jučer/jutros nisam bio svoj - popizdio sam zbog mikrofona - do trenutka kad je Atha pitao zašto živi ne čuju mrtve

sve je radilo 5+ a onda sam prvo otišao u conection interupt - pa onda riknuo mic - u stvari nekej me kolje u windovzima - sve najestim da radi i čim uđem u igru win automatski stavi mute na mic

- bilo je tu deinstalacija pa reinstalacija svega i svačeg - ali je mic jos u banani - kad uđem u igru. Zbog tog sranja sam izgubio veči dio dana/dobre igre pa sam bio ljut ko pas. Gates: finger : : Machineg : axeman :
Ali na večer kad sam odustao od namještanja toliko sam se nasmijao i uživao čak i kad smo gubili tako da mi se vratila volja pa je bilo super. Trenutak dana mi je teško izabrati ali evo dva - kad sam Zuleu skuhao bomicu - čovjek počisti dvojicu ali mene nije vidio, krene na drugu stranu krova i onda buuum - nije bilo slučajno nego sam baš gađao i tempirao. Drugi - vjerovatno nabolji
kad sam bio kod riječana , svi mrtavi na našoj strani a Domy počne deminiranje - a mi svi u isti trenutak počnemo pisat poruke na javnoj strani u stilu ubi ga , tu ti je, deminira i slično - na pol posla je krenul u panici bežat kad su mu njegovi rekli da seremo i da smo svi mrtvi - ali malo je falilo da bomba rukne: lol2 :
Za igranje sa drugima - jedna stvar i jedan problem - još je (ako je vjerovat nekim informacijama) par dana od PB-a u stvari patcha kompletnog 1.1.
Drugo - onda moramo opet menjat pass svaki put kad neko dođe.
M