Citiraj:
Autor srale7
Ne bi se slozio sa vama kolega, iz mog vlastitog iskustva najbitnija stavka u hifi lancu je spoj zvučnika i akustike sobe. Ako se taj po meni najvazniji dio odradi dobro onda je sve ostalo puno lakse.
Da se to stavi u tvoju izjavu gore, ispada da sve sto nije na FLACu kao izvoru je bezveze, ali mozemo napraviti napraviti imaginarnu simulaciju situacije 
|
A cinjenica je da je izvor zvuka mozda i najbitniji... Jer sta ti vrijedi vrhunski sustav ako ce slusati sa nekog smeca... Spotify ide do ekvivalenta 320kbps MP3 sto je OK za veliku vecinu netreniranih uha uokolo, no netrenirano uho nece nikad odabrati Very High Quality, vec ce samo naci sto zeli slusati i to je to...
https://support.spotify.com/uk/article/audio-quality/
Uzmi u obzir da ce vrhunski sustav vrlo zorno pokazati koliko je los izvor zvuka...

Najvise ce se osjetiti na visokim tonovima...
Inace, potpuno sam odustao od hi-fi price sto se tice pojacala i zvucnika i presao na studijske monitore... Tehnicki gledano, to su slusalice koje nisu slusalice...

Ne kosta bubreg i jetru i jedno plucno krilo, i rjesava mi problem casual slusanja dok sjedim za kompom i nesto radim...
Dodatno, osim sto je izvor zvuka bitan, jos je bitniji fakin jeb*eni producent albuma kojeg slusas... Jer recimo imam zadnji album Natali Dizdar koji je neslusljiv kolko je lose produciran... Glavno da je produciran u UK u nekom famoznom studiju... Valjda je imala love samo za studose nekakve... :/ Nemojte me sad drvljem i kamenjem, ima Natali dobrih pjesama...