View Single Post
Staro 07.01.2025., 23:56   #711
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Datum registracije: Nov 2012
Završio. 165 sati. Obišao oko 97% o tih 64 km2. Skrovišta, vidljiva na mapi kad se pojave i jako puno ostalih ruksaka, sefova i dr. Bugova i nije baš puno. Jedini veći sa Scarom u misiji Visions of Truth, a to se prešlo s vraćanjem na par sejvanja unatrag. Više puta sam mislio da je bug, ali bila je krivica u meni (krivo odigrano). Ostali su sitnice - 2 lika spojena k'o sijamski blizanci, mrtvi stalkeri i mutanti na nogama i sl. Ma ništa strašno, uživao sam u igri. Dobro mi je došlo i poznavanje pojedinih objekata iz prijašnjih stalkera.
Konfiguracija mog kompa mrvicu jača od preporučljivog minimuma (Ryzen5 3600, 6600XT, 16GB rama) ali mi je prosjek 130 fps. Postavke miješane - od mediuma do epica. Negdje visoke postavke niš' ne znače, kao npr. kod kose, s dobrom kombinacijom dobivaju se lijepi rezultat. FPS nema velikih skokova. Nema trzaja. Bilo je i nekoliko (desetak) popravaka - ono što barem za sad nisu autori popravili. Imam v1.1 i super zadovoljan. Uz jedan dan odmora nanovo ispočetka. Bit će vjerojatno lakše, barem mislim. Vidjeti ću koliko je moj mozak star 78 g, uspio zapamtiti.
Bakica47 je offline   Reply With Quote