Završio. 165 sati. Obišao oko 97% o tih 64 km2. Skrovišta, vidljiva na mapi kad se pojave i jako puno ostalih ruksaka, sefova i dr. Bugova i nije baš puno. Jedini veći sa Scarom u misiji Visions of Truth, a to se prešlo s vraćanjem na par sejvanja unatrag. Više puta sam mislio da je bug, ali bila je krivica u meni (krivo odigrano). Ostali su sitnice - 2 lika spojena k'o sijamski blizanci, mrtvi stalkeri i mutanti na nogama i sl. Ma ništa strašno, uživao sam u igri. Dobro mi je došlo i poznavanje pojedinih objekata iz prijašnjih stalkera.
Konfiguracija mog kompa mrvicu jača od preporučljivog minimuma (Ryzen5 3600, 6600XT, 16GB rama) ali mi je prosjek 130 fps. Postavke miješane - od mediuma do epica. Negdje visoke postavke niš' ne znače, kao npr. kod kose, s dobrom kombinacijom dobivaju se lijepi rezultat. FPS nema velikih skokova. Nema trzaja. Bilo je i nekoliko (desetak) popravaka - ono što barem za sad nisu autori popravili. Imam v1.1 i super zadovoljan. Uz jedan dan odmora nanovo ispočetka. Bit će vjerojatno lakše, barem mislim. Vidjeti ću koliko je moj mozak star 78 g, uspio zapamtiti.