Citiraj:
Autor Srdan
Nikako objasniti ljudima da nemaš konzolu, browser, tablicu... što god preko cijelog ekrana, već par otvorenih prozora jedan do drugog. Ispada kao da imaš 4x 21 il 22" 1080p monitora bez bezela jedan do drugog. A zna biti i slučaja kada rastegneš prozor preko cijelog ekrana, recimo kada kopaš po nekim logovima s hrpom stupaca i redova.
|
Pa to sam i rekao, svatko ima svoj use case. Ono što je meni nenormalno je nekom drugom posve normalno. Isto kao što nekom paše 42" ekran (iz razloga koje si naveo), tak nekom drugom to ne paše, ili mu ne paše OLED i sl.
Za moj use case trebao bi bit lud da imam 42" ispred sebe. I ovih 27" mi je previše
on topic, nakon dugo proučavanja qd oleda i woleda, odlučio sam se preskočit qd oled (recimo ovdje se fino vidi zašto ->
https://youtu.be/e3DkYK0fW5A?t=68) i naručio sam Asusa XG27AQDMG. Pošto ne držim PC u špilji niti u podrumu, ovi problemi kod qd oleda bi me živcirali. U videu se lijepo vidi na što to liči. Ako oled ne može prikazat crnu kao crnu onda može odma u kantu za smeće po meni, u bilo kakvim uvjetima.
Kolega emil to nije iskusio jer ima mat ekran, ne glossy.
P.S. oće ko kupit della