07.01.2025., 18:57
|
|
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Autor Bakica47
patch 1.1
''Popravljeno je više problema u misiji Visions of Truth, gdje se Scar možda neće pojaviti ako se učita prethodno staro spremanje, "anomalija" gdje je Scar mogao postati neprijateljski raspoložen prema Skifu, bug zbog kojeg igrač nije mogao započeti dijalog s s njim i drugo stvari.''
Malo sutra. Barem 10 puta dolazio kod Scara, svaki put me dočekao paljbom iz gaussa. Vraćao se na ranija spremanja, provjeravao jesam li ubio sve protivnike... nema pomoći. Vraćam se na stariju verziju (1.0.2), tamo se barem to nije dogodilo. Toliko o njihovim fiksevima. Stari sam fan Stalkera, od 2007. odigrao sve dijelove i mnoge modove barem 50-tak puta, ali sad su me ubili u pojam.
Hvala Bogu, riješio. Izbrisao sejvanja do sastanka sa Scarom u X-17. Odbio neprijatelja gdje je trebalo, sastao se sa Scarom kod tajnog ulaza, obavio razgovor i sad put pod noge u Crvenu šumu. Bogami, lijepo započela Nova godina.
Usput, svima sve najbolje u Novoj godini.
|
I kakva je ocjena od starog lisca Stalker serijala? Po meni je unatoč bugova odlična, više sam se fokusirao na side misije nego glavnu. Imam preko 120 sati i tek sad sam dosao u Pripyat 
|
|
|