View Single Post
Staro 03.04.2003., 20:27   #12
LordNitro
Premium

LordNitro's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Re: Ajmo malo pljuvat po trgovinama

Citiraj:
Originally posted by CyberLord
Pa, kako i sam naziv teme kaže : PLJUJMO PO TRGOVINAMA INFORMATIČKE OPREME.

Evo ja nisam iz Zagreba pa ću malo skrenuti u Karlovac koji mi je bliže. Najme tamo postoji neka idiotska trgovina imenom Comel. I oni su kreteni:

2. Comel se naširoko i nadugačko hvali (u Karlovcu) kako ima najbogatiju ponudu u Karlovačkoj županiji što se tiče informatičke opreme i vrhunski opremljen servis sa stručnim i školovanim osobljem. Što se tiče servisa prethodni primjer govori sve, a što se tiče ponude: cijene su im astronomske - evo nekoliko primjera P4 3,06, 7000 kn; 512 MB DDR 266 (333 i 400 još nemaju u ponudi) 850 kn; konfiguracije - niti jedna ispod 5k kuna- bilo Duron 1300 i Tualatin 1300, a sa P4 redovno iznad 7k kuna. Još niti jedan medem iz njihove ponude nema drivere za Win XP.

i što je najgore - cijeli Karlovac kupuje od njih jer oni "nude kvalitetu"

Ja sam isto iz Karlovca i Comel zaobilazim u širokom luku.Kao prvo prodavači tamo nemaju pojma, a kao drugo cijene su astronomske.Postoji jedna trgovina u Karlovcu koja je jako dobra, a zove se Qwert.Kod njih ništa ne rikava!Kupovao sam i u HgŠrotu i slažem se sa ostalima da nemaju pojma.Još je najbolje rođacima iz Amerike ili iz Dojčlanda reć da ti nešto kupe!

Kirk: "Spock, you want to know something? Everybody's Human."
Spock: "I find that remark... insulting."
LordNitro je offline   Reply With Quote