05.01.2025., 15:13
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Slusalice
Citiraj:
Autor LAcy
Stigle slusalice, SoundPEATS Gofree2 Open Earbuds, jucer. Probao i ne svidjaju mi se. Nekako bezveze stoje ne usima, barem mojim. Zvucnik je bas dosta odmaknut od uha. Zvuk cak i nije (ne)los. Kad se stisnu blize uhu, zvuk bude bas solidan. Cak ima i fino basa. Ali ne ostanu tako nego se opet odmaknu a onda je zvuk losiji. Cak bih rekao, iritantan. Jer taj mali zvucnik prsti kroz zrak da bi zvuk dosao do uha. To zvuci kao distorzija iako je nema kad se stisnu do uha.
Sto ce tice stabilnosti, mislim da bi ostale na usima cak i kod intenzivnog znojenja. Mislio sam trcati sa njima danas al' sam se predomislio. Nisam zelio da kao sa x20, drugu polovicu half marathona trcim bez slusalica.
App je irritantna, mora se kreirati account (dati email). Trazi i Amazon order number za extended warranty. Touch controle su preosjetljive a default settings je takav da sam slucajno ukljucio game mode dok sam pokusavao namjestiti slusalice. Moze se to promijeniti u app ali...
Ne znam kako zvuce ostali njihovi produkti al' iskustvo sa app, registracija i zvuk Gofree2 nikako nije za preporuku.
|
Sto se zvuka tice vise manje je svo to li-la. Nesto je malo bolje, nesto je malo losije. Trenutno sam na air3 i sto se mene tice , sluske su ok samo za filmove i youtube dokumentarce. Za glazbu imam jbl vibe flex od 50€ i uz malo podesavanja u appu bez registracije dobijem duplo bolji zvuk tako da ove air 3 ne vrijede vise od 20 a kostaju 35-40. Air 4 su jos skuplje a air 4 lite zvuce kao sluske iz Tiska od 10-15€. My opinion
Zadnje izmijenjeno od: spawn. 05.01.2025. u 15:27.
|
|
|